Wednesday, 12 February 2014

Love You Friend




Khas untuk my best ex roomate forever . Walaupun sorang ke Perlis, Kedah and Penang . Andalah SAHABAT yang sejati . Walaupun kita selalu gaduh . Tapi pergaduhan tu lah yang aku rindui . Andai masa dapat diundur . Aku ingin bersamamu wahai SAHABAT. 

Setahun kita bersama . Banyak memori yang kita lalui . Tapi itu semua tetap menjadi kenangan . Aku harap suatu hari nanti kita akan bertemu kembali .

Aku rindu nak gaduh dengan korang . Selalu gaduh . Dulu perangai macam budak . Just tau nak cari pasal . Kawan pom tak ada . Tapi aku ada korang . Korang ingat tak time PSPM sem 2 . Kita semua struggle kan . Study sama-sama , hafal sama-sama *benda nie aku tak kan dapat dekat universiti* Just dengan korang je .

Koranglah yang berjaya kuatkan semangat aku untuk hadapi PSPM 2 . LOVE U ALL



Khas untukmu wahai SAHABAT
--> Nor Izwin Johari
--> Amira Nur Syafiah
--> Adiba Wajihah

I LOVE F318 KMKN 2012/2013

u r the best friend

1 comment:

Ans Mns said...

weyyy...terharu nye... <3 love it..hehe